Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Statistik i repris – inför VM-playoffen på fredag: Sverige har ALDRIG förlorat hemma mot Italien

Av er som läser detta blogginlägg – hur många tar del av infon i detta för första gången? Hur många läste genomköraren den 17:e oktober när statistiken publicerades första gången? Anyway, det vankas ett extremt ovisst kvalspel kallat för “playoff” mot Italien i form av dubbelmöte och Sverige inleder hemma på Råsunda höll jag på att skriva. Kompisvallen är det rätta namnet.

Det är väldigt lätt att få sina ben att darra bara man hör namnet “Italien”. Men faktum är att Sverige har otroligt nog aldrig förlorat hemma mot Italien. Så här ser Sveriges hemmafacit ut:

20171017-sverige-italien-h2h-endast-hemma

Matchen på Kompisvallen nu på fredag den 10:e november har planerad kickoff-tid 20:45. Tror att de flesta av er läsare har koll på vilken kanal som sänder den potentiella “nagelbitarföreställningen”, men för er andra så finns tvmatchen till hjälp. Eller så bokar man bord med en grym tallrik handburgare (eller vad nu magen skriker efter) på kvarterskrogen eller någon sjysst sportbar med storbild som visar matchen – då behöver man knappast bry sig om tvmatchen.

***

Returen på måndag 13:e november spelas på San Siro. Vore det inte gött om San Siro-Sven kan få en “bror”? San Siro-Robin? San Siro-John?

Kanske blir det “Sveriges Benzema” som är Ken Sema? Eller vilken spelare unnar ni läsare bli nationalhjälte på San Siro ifall Sverige når VM?

Publicerad 2017-11-08 kl 15:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons