Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inför CL-gruppspelet omgång 5: PSG kan slå nytt målrekord på onsdag

Nu blir det äntligen tre stycken europacup-dagar igen efter någon veckas uppehåll för inhemska tävlingsmatcher och landskamper. Det mest intressanta ur svensk synvinkel är att Zlatan Ibrahimovic förmodligen kommer få speltid i Champions League (borta mot Basel onsdag 22/11) efter ett drygt 19 månader lååååångt uppehåll som pågått sedan 12:e april 2016 då PSG åkte ur CL-kvarten mot Man City.

Ur ett europeiskt perspektiv är förmodligen det mest intressanta ifall vi kommer se ett nytt målrekord redan nu på onsdag kväll då PSG tar emot Micke Lustigs 48-faldige skottska mästarlag Celtic på “Park de prääns”.

PSG behöver vinna med 4 bollars marginal för att tangera det rådande målrekordet som sattes förra säsongen av Dortmund, mycket tack vare 14 mål på de två mötena med polska laget Legia (6–0 borta och 8–4 hemma). 5 bollars marginal och nytt rekord.

Just nu står PSG på 17 gjorda mål och har hållit nollan. Här är listan över de målrikaste lagen per CL-gruppspel och för de säsonger där gruppspelet följdes upp av ytterligare ett gruppspel räknas endast det inledande gruppspelet…

20171103-cl-gruppspel-most-goals

RMA är Real Madrid. BM är Bayern München.

***

Vad är ni läsare mest intresserade av? Zlatans United i CL eller Östersund i EL?

Publicerad 2017-11-21 kl 20:30
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons