Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
47v

Tangerat målrekord i CL-gruppspelet för PSG

Mmmmmbop! Mbappe satte 4–1 i 35:e minuten mot Celtic ikväll i CL-gruppspelet. Därmed har PSG som lag gjort mål nummer 18, 19, 20 och 21 ikväll för denna höst. Detta är en tangering av Dortmunds rekord från gruppspelet förra säsongen då 21 mål gjordes.

…PSG har i skrivande stund drygt 3 halvlekar kvar på sig av pågående gruppspelet att gå upp i ensam ledning för antal gjorda mål.

***

Hur många mål i gruppspelet kommer PSG göra denna höstsäsong? Vad tror ni läsare?

***

Tilläggsinfo kl 23:15: PSG ökade på målskörden med tre mål i andra halvlek och slog Celtic med hela 7–1. Därmed är PSG nu ensam med målrekord för gruppspelet: 24 mål eller 4,80 mål/match i snitt. 3 mål fler än tvåan Dortmund. 5:e december spelar PSG sista gruppspelsmatchen borta mot Bayern München och chans att göra sitt gällande rekord ännu mer svårslaget.

Publicerad 2017-11-22 kl 21:27
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons