Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
45v

Zlatans PSG-målrekord kvar – trots lagets cupkross mot Rennes igår

Zlatans gamla gäng – mot Kim & Isaks gamla gäng på söndagkvällen i den franska cupen. Eller PSG borta mot Rennes som ett alternativt uttryck. Det slutade med de där berömda “tennissiffrorna” där PSG gjorde 6 mål. Rennes enda mål räckte inte särskilt långt. Rennes utslaget, PSG vidare.

Trots denna målexplosion står Zlatan kvar som ensam rekordinnehavare i PSG för tävlingsmatcher. Den enkla förklaringen till att Zlatans rekord fick leva kvar ytterligare ett tag på “lånad tid” är att den jagande Edinson Cavani helt enkelt inte var med i matchtruppen.

Det tog helt enkelt lite extra tid för Cavani att kolla igenom hela Seinfeld-boxen, käka upp julskinkan, pepparkakorna och övriga matrester från julbordet i Sydamerika på det lilla jullovet han hade fått. Som grädde på moset var det lite strul att boka flygbiljetter då han fortfarande verkar sakna ett privatflygplan.

(PSG:s mål fördelades enligt följande: 2 mål var från Neymar, Mbappe och Di Maria.)

Därmed står det fortfarande 156–155 i målkampen mellan Zlatan och Cavani. Zlatan avverkade 4 hela säsonger. Cavani har hittills spelat 4 1/2 säsong.

PSG:s nästa match spelas på onsdag kväll: borta mot Amiens i ligacupen. Återstår att se om Zlatan fortfarande är rekordmannen efter det. Cavani uppges vara på plats i Frankrike och lär spela mot Amiens.

***

Någon av er läsare som hört talas om laget Amiens tidigare?

Publicerad 2018-01-08 kl 12:51
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons