Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

32v

Zlatans PSG-målrekord kvar – trots lagets cupkross mot Rennes igår

Zlatans gamla gäng – mot Kim & Isaks gamla gäng på söndagkvällen i den franska cupen. Eller PSG borta mot Rennes som ett alternativt uttryck. Det slutade med de där berömda “tennissiffrorna” där PSG gjorde 6 mål. Rennes enda mål räckte inte särskilt långt. Rennes utslaget, PSG vidare.

Trots denna målexplosion står Zlatan kvar som ensam rekordinnehavare i PSG för tävlingsmatcher. Den enkla förklaringen till att Zlatans rekord fick leva kvar ytterligare ett tag på “lånad tid” är att den jagande Edinson Cavani helt enkelt inte var med i matchtruppen.

Det tog helt enkelt lite extra tid för Cavani att kolla igenom hela Seinfeld-boxen, käka upp julskinkan, pepparkakorna och övriga matrester från julbordet i Sydamerika på det lilla jullovet han hade fått. Som grädde på moset var det lite strul att boka flygbiljetter då han fortfarande verkar sakna ett privatflygplan.

(PSG:s mål fördelades enligt följande: 2 mål var från Neymar, Mbappe och Di Maria.)

Därmed står det fortfarande 156–155 i målkampen mellan Zlatan och Cavani. Zlatan avverkade 4 hela säsonger. Cavani har hittills spelat 4 1/2 säsong.

PSG:s nästa match spelas på onsdag kväll: borta mot Amiens i ligacupen. Återstår att se om Zlatan fortfarande är rekordmannen efter det. Cavani uppges vara på plats i Frankrike och lär spela mot Amiens.

***

Någon av er läsare som hört talas om laget Amiens tidigare?

Publicerad 2018-01-08 kl 12:51
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER