Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Real Madrid på 2000-talet: 26 pokaler – men vilken är sämsta säsongen?

Få lag i de absolut bäst rankade ligorna kan mäta sig med Real Madrid. Och den biten får denna blogg återkomma till senare. Men de 26 pokalerna från 2000-talet väger minst sagt tungt i Real Madrids bokhylla som troligen inte heter “Billy” utan istället “Ronaldo” för att hylla just dessa två “Ronaldosar”.

I en av grannbloggarna – Spanienbloggen (med Adam Pinthorp) – spånas det i denna text på en fundering om det inte är så att Real Madrid gör sin sämsta säsong på 2000-talet vid ett missat CL-guld. Så den stora frågan är nu vad ni läsare anser. Låt oss först ta en titt på hur det faktiskt har gått för Real Madrid på 2000-talet:

ANNONS

20180126-real-madrid-2000-talet

Rent titelmässigt är denna säsong delad tvåa på 2000-talet. Efter de tre pokalerna från “bonustävlingarna” tack vare insatserna i de betydande tävlingarna förra säsongen är facit för resterande pokalchanser följande: laget har åkt ur inhemska cupen, är fyra i ligan med hälften av säsongen kvar och är lottat mot PSG i CL-slutspelet. Real är 19 poäng bakom Barca, men skulle Real vinna hängmatchen är det 16 poäng som skiljer. Vinner Real nästa El Clasico är laget 13 poäng bakom. Kanske är det för mycket för att kunna hämtas in. Sedan vet vi att Ronaldo är “de stora matchernas man” och kan mycket väl sänka PSG.

***

…så vilken Real-säsong på 2000-talet tycker ni läsare är den sämsta?

Publicerad 2018-01-26 kl 18:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto