Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Stora Deadline-dagen idag (men inte för alla ligor) – här är alla viktiga datum!

Blir det någon rejäl “transferbomb” idag eller mot kvällskvisten? Sent ikväll stänger mängder av ligor sina transferfönster och därefter får klubbarna hålla till godo säsongen ut med spelarna som finns i truppen. Därför kan det vara bra att bredda och/eller spetsa till truppen en smula.

Här är listan över datumen då ligorna stänger sina fönster, ordnat i första hand efter stängningsdatum och grupperat månadsvis för en tydligare överskådlighet:

20180131-deadline-days

(Ligarankingen i tabellen är den ingående inför europasäsongen 2017–18.)

ANNONS

Viktigt att veta är att dessa datum endast avser “inkommande spelare”. När fönstret stängs hindrar det inte spelare från att lämna ligan för en annan liga som fortfarande har fönstret öppet – inom ramarna för Financial Fair Play och att spelaren inte har representerat för många klubbar senaste säsongen/året. I teorin kan Malmö FF värva Zlatan Ibrahimovic till och med 4:e april och ryktenas klubb LA Galaxy har till den 1:a maj på sig – hur sannolikt eller osannolikt det skulle vara är upp till var och en att avgöra.

***

Vilka spelartransfers av intresse som sker under dagen, kvällen och sena kvällen kommer att kunna följas på fotbollskanalen.se.

***

Vad tror ni läsare om Zlatan Ibrahimovic? Blir det säsongen ut i Man United och skippa möjligheten att gå till USA-ligan innan deras Deadline Day stänger den 1:a maj? Någon av er läsare som verkligen hoppas att se Zlatan i exempelvis LA Galaxy och varför vore det i så fall en dröm som går i uppfyllelse?

Publicerad 2018-01-31 kl 09:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto