Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter Ronaldos första liga-hattrick denna säsong – ny lägeskoll och Bas Dost bakas in

Cristiano Ronaldo, en av världens två bästa offensiva pjäser beroende på vem som svarar, har den här säsongen gjort ny succé i Champions League men något har inte stämt i La Liga. Det tog väldigt lång tid innan han kom igång.

Och nu ser det ut som att CR7 har fått ordning på både det ena och det andra. För nu (i 5–2-segern i lördags hemma mot Real Sociedad) har han gjort sitt första liga-hattrick för säsongen vilket också innebär att han har gjort minst ett liga-hattrick per säsong från och med första säsongen med Real Madrid. Med andra ord har han gjort minst ett liga-hattrick i 9 säsonger i rad. Messi klarade “bara” att av en 7 säsonger lång sådan svit med sitt Barca (2009–10 till och med 2015–16).

ANNONS

Det nya hattricket från Ronaldo gör det intressant att uppdatera hattrick-diagrammet och när det ändå uppdateras är det lika bra att kasta in en ytterligare spelare – den här gången fick det bli holländaren Bas Dost. Så här ser det ut:

20180211-hattrick-kollen

Något om Bas Dost måste flikas in. 7 av hans 11 liga-hattricks har kommit under senaste 2 säsongerna då han spelat i portugisiska laget Sporting. Innan det blev det 1 enda liga-hattrick under fyra säsonger med Wolfsburg i tyska ligan, som föregicks av 3 stycken hattrick i den sista av de fyra säsongerna han gjorde i den holländska ligan.

***

Vilka spelare skulle ni läsare vilja ha inkluderade i Hattrick-kollen?

Publicerad 2018-02-11 kl 20:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto