Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Kinas deadline day är 28/2 - här är resterande deadline days denna vår

Fotbollskanalen rapporterade nyligen att två spelare från A Madrid lämnar mer eller mindre direkt för att haka på en kinesisk klubb. Vi har genom åren sett kinesiska klubbar värva en del lirare från europeiska storklubbar. Vem minns inte hur Zlatans lagkompis Lavezzi lämnade PSG?

Så här ser läget ut just nu:

20180227-deadline-days

Vi ser även att den väldigt bra rankade ukrainska ligan stänger sitt fönster efter fredag 2:a mars. Förutom laget Zorya som Östersund mötte i Europa League nyligen har ligan även exempelvis Dynamo Kiev och Shakhtar Donetsk. Donetsk befinner sig i åttondelsfinal i CL just nu och vann första mötet (hemma) mot Roma.

Därefter dröjer det till början av april innan intressanta fönster stänger: Brasilien, Sverige och Norge.

Jänkarna rullar ner sin gardin första maj.

Publicerad 2018-02-27 kl 11:32
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons