POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Var hamnar Erkan Zengin med flera? Dessa fönster har fortfarande öppet

Ryktesmaskinen har gått varm stundtals senaste veckorna kring fram för allt Erkan Zengin, vilket FK:s Andreas Sundberg nyligen rapporterat om i sin blogg. Nästan halvvägs mellan 7- och 8-siffrigt i antal svenska riksdaler (läs: 4–5 miljoner kronor) vill den före detta Hammarby-ikonen ha som Sign On för en comeback.

“Next stop Stockholm!”, skrev Zengin privat på Twitter den 8:e mars.

Kanske kan Hammarby ordna fram en paketlösning som bägge parter blir nöjda med. Om inte så återstår det att se vilka andra klubbar som kan vara intressanta och då är det genast intressant att botanisera i öppettider. Med andra ord kommer här en ny koll på transferfönster som ännu inte har rullat ner gardinen:

20180314-deadline-days

För knappt 2 veckor sedan stängde Ukrainas transferfönster. Några få dagar tidigare stängde Kinas liga sitt fönster. Nu är det inte många ligor kvar som håller ett fönster öppet. De svenska och norska ligorna stänger om 21 dagar. Men förmodligen vill de flesta allsvenska klubbarna ha klart trupperna inför allsvenska premiäromgången 1–2 april där Hammarby möter Sirius den första april.

Av de europeiska ligorna som just nu har öppet är det Allsvenskan som är den bäst rankade. Härliga jokrar som har öppet är Brasilien och USA (MLS).

***

Vad tror/hoppas expertpanelen? Erkan Zengin tillbaks till Hammarby inom sisådär 17 dagar och spelklar till allsvenska premiären? Någon annan transferbomb innan 4:e april av det mer otippade slaget som vore riktigt delikat?

Publicerad 2018-03-14 kl 11:04
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto