Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter Barcas cupguld – läget för storklubbarnas pokaler denna säsong

Ännu en utdelad titel efter finalen i spanska cupen Copa del Rey (CDR) och Barcelona klev in i klubben för de som faktiskt har vunnit något denna säsong så här långt. Så här ser topplistan ut just nu:

20180421-storklubbarna-titeljakten-status

Idag söndag 22:a april står det klart om Chelsea når finalen eller ej då semifinalen mot Anders Svenssons gamla Southampton skall spelas under senare delen av eftermiddagen (kickoff 16:00).

***

Anledningen till att storklubbar som Monaco och Dortmund fortfarande står kvar är för att dessa har varit med i bevakningen tidigare och för att visa vilka titelchanser som respektive klubb har missat.

Har själv funderat flera gånger på ifall Inter skall bakas in i listan, men efter jämförelser med den storhet som lokalrivalen Milan har känns det oklart om Inter verkligen kan klassas som en av giganterna. A Madrid är lite som “Madrids Inter”: lever i skuggan av Real Madrid och knäpper klubben retsamt på näsan titt som tätt. Stor klubb, men är det verkligen en äkta storklubb?

ANNONS

Annars är det olika bud kring önskemålen från er läsare om vilka storklubbar som skall finnas med i bevakningen. Någon gång har ingen mer storklubb saknats – någon gång har Liverpool saknats. Kommer det tillräckligt med önskemål och helst med bra motiveringar så kan det kanske bli en påfylld bevakning.

Publicerad 2018-04-22 kl 08:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto