Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
26v

Efter Hammarby–MFF igår - genomgång av alla flyttade matcher i år som får tabellen att halta

Lite annorlunda form av statistikinlägg för att hålla er läsare informerade. Den allsvenska tabellen är en form av statistik och med tanke på hur haltande tabellen nu blivit är det bra att reda ut allt för att räta ut alla frågetecken. Vi tar det från början nu…

Händelse 1:

I den andra omgången skulle Sirius ha hemmamatch men arenan var inte redo efter vintern. Därför har Sirius och Sundsvall varsin hängmatch. Nytt speldatum för denna senarelagda match är 3:e juli vilket är före den första omgången (nummer 12) efter VM-uppehållet.

Händelse 2:

Två tidigarelagda matcher klämdes in i spelschemat för någon vecka sedan då de europakvalande lagen Malmö FF, AIK och Djurgården ville flytta speldatumen och istället för att som under tidigare år senarelägga till oktober valde man att tidigarelägga matcherna. Matcherna i fråga tillhör omgång 16 och skulle preliminärt ha spelats kring 3–4:e augusti men det blev 2:a och 3:e maj istället.

AIK mötte i sin tidigarelagda match Sirius som efter den matchen såg ut att ha avverkat sin hängmatch, men i själva verket får Uppsala-laget vänta till 3:e juli då man möter Sundsvall.

Händelse 3:

I skrivande stund, tidigt torsdag 17:e maj, befinner vi oss mellan omgång 8 och 9. Men redan igår spelades det en allsvensk match: Hammarby–Malmö. Den matchen tillhör omgång 10.

Omgång 9 spelas 17–21 maj medan omgång 10 spelas 22–24 maj.

***

När blir allsvenska tabellen av med sitt haltande? Preliminärt får vi vänta till kvällen den 6:e augusti då omgång 16 är färdigspelad.

 

 

Publicerad 2018-05-17 kl 08:27
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons