Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
15v

Igår stängde nästan alla transferfönster – men dessa ligor kan fortfarande fiska spelare

Att det finns “ett transferfönster” i Europa är en sanning med modifikation. De flesta ligor brukar eller brukade bomma igen sina fönster sent under den 31:a augusti, men det finns alltid några ligor som inte håller sig till den stora massan – som Portugals ligasystem.

Här är sammanställningen över transferfönstren för de bäst rankade ligorna plus några ytterligare ligor i europa samt internationellt…

20180807-deadline-days

Detta innebär för Allsvenskan att allsvenska klubbar fortfarande kan sälja spelare till klubbar i Ukraina, Tjeckien, Qatar, Portugal med flera fram till de datum då respektives fönster stänger. Allsvenska klubbar har från och med 12:e augusti inte kunnat värva spelare från andra klubbar.

Publicerad 2018-09-01 kl 11:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons