Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
5v

Efter MFF:s avancemang i Europa League – alla svenska lags facit i gruppspelen

Grattis till Malmö FF som tog sig vidare i Europa League vilket innebär en plats i slutspelet efter nyår. Precis som för Östersunds FK för ett år sedan. Dags för en snabbkoll på facit för de allsvenska lagen som deltagit i Europa Leagues gruppspel.

Så här har det sett ut:

20181213-el-svenska-lagens-facit-gruppspel

Den röda tråden för de svenska lag som gått vidare är ensiffrigt antal insläppta mål, samt max en förlust och åtminstone 2 segrar.

Det gick betydligt bättre för Malmö FF denna höst än hösten 2011 då laget ställdes mot Metalist, AZ och Austria Wien. 4–15 i målskillnad den gången. Nu blev det 7–6 totalt mot Genk, Besiktas och Sarpsborg.

***

Vad anser ni läsare? Borde Rikard Norling ha korats till Årets Tränare 2018? Eller borde MFF-tränaren Uwe Rösler ha fått detta pris efter att ha fått ordning på laget i Allsvenskan och tagit sig till EL-slutspel?

Publicerad 2018-12-13 kl 21:24
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons