Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSG, Lyon & Liverpool utslagna i cuper – så ser pokalchanserna ut just nu

Statistikbloggen

Måndag till och med onsdag denna vecka har tre tungviktare i de stora ligorna blivit ifråntagna pokalchanser via cupskrällar. Det handlar om PSG, Lyon och Liverpool. Därmed är det läge att åter igen kasta ett öga på topplistan för pokalchanserna beträffande storklubbarna i de bästa/tyngsta ligorna i Europa.

Det började i måndags med att Wolverhampton skickade ut gästande Liverpool i den engelska cupen efter 2–1. I tisdags var det Strasbourg som knäppte Lyon på näsan med 2–1 i franska ligacupen. Den största knallen var förmodligen den igår onsdag när Guingamp såg till att PSG-spelarna fick sova på soffan inatt efter 2–1.

Mycket 2–1, eller 1–2 beroende på betraktningsvinkel. Snacka om VM90-vibbar där Sveriges klassiska 3x 1–2 fortfarande sitter i ryggmärgen hos den fotbollsintresserade andelen av Sveriges befolkning.

Nu direkt över till läget gällande pokalchanser och flest titlar hittills:

20190110-storklubbarna-titeljakten-status

 

Nästa onsdag är det dags för nästa titel att vinnas via den italienska supercupen. Blir det Ronaldos Juventus eller det Gattuso-tränade Milan som drar den längsta stickan?

Annons

***

Vilket eller vilka lag tror ni läsare kommer att ha vunnit flest titlar när våren har avrundats?

Publicerad 2019-01-10 17:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto