Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ny koll på storklubbarnas titeljakt (inför kvällens nationella cupsemifinaler)

Statistikbloggen

Ska Bayern München och Milan gå vidare till cupfinal i respektives hemland? Ikväll avgörs det. Milan spelar semifinalretur hemma mot Lazio och har med sig ett 0–0-resultat från bortamötet. Bayern München möter Werder Bremen borta i ett enkelmöte. Bägge matcher ikväll startar klockan 20:45.

Inför dessa två intressanta matcher ikväll passar Statistikbloggen på att lägga ut en uppdaterad summering av hur många titlar de olika storklubbarna vunnit hittills denna säsong, samt vilka titelchanser som fortfarande finns kvar.

 

20190424-storklubbarna-titeljakten-status

Barcelona – KOMMER – att vinna ligaguld, det är bara en tidsfråga innan guldet säkras. Därmed har Barcelona i praktiken 2 guld denna säsong just nu, även om det officiellt “bara” är ett guld. Således har vi fyra klubbar som står på två guld var just nu, om Barcelona kläms in i det gänget. Kommer bli väldigt intressant att följa denna kvartett för att se vilket lag som rundar av säsongen med flest guld.

Annons

Manchester United: NOLL guld denna säsong.

Publicerad 2019-04-24 16:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto