POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Guldskon 2018–19: ny tabell (det står mellan Messi & Mbappé)

I princip är det 2–4 omgångar kvar av de pågående höst-vår-säsongerna i de europeiska ligorna och därmed lika många omgångar kvar för kampen om Guldskon. Messi är fortsatt ledare men Mbappé är 4 mål bakom. Men därefter är det ganska stort avstånd till trean. Därmed står det mellan Messi & Mbappé.

Messi får väl, i dagsläget, ändå anses vara storfavoriten till att vinna säsongens Guldskon. Enda hotet är Mbappé som är 4 mål bakom. Trean Quagliarella från Sampdoria är hela 11 mål bakom ledande Messi. Det är poäng som räknas, men eftersom alla dessa tre nämnda spelare får 2 poäng per mål så kan jämförelsen med antal mål göras i detta fall.

Så här ser tabellen ut just nu:

 

20190503-guldskon-just-nu-v2

***

Vem hoppas ni läsare ska vinna? Messi eller Mbappé?

Publicerad 2019-05-03 kl 20:29
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå