POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Sommarfönstret - alla deadline days (MLS stänger idag och PL imorgon)

Vi kunde nyligen se hur Wayne Rooney lämnade MLS för att joina Derby i “Englands Superettan” vars transferfönster stänger nu imorgon torsdag. Därefter kan inte klubbarna i de två högsta divisionerna i England värva in spelare förrän det vinterfönstret öppnar. Men innan PL och det så kallade “Championship” stänger är det dags för MLS att dra ner rullgardinen redan idag.

Det stoppar dock inte en viss Zlatan Ibrahimovic från att lämna “skitlaget” Galaxy för att krita på för de riktiga marängerna: Real Madrid. Eller “det andra Madrid” för den delen. Det måste i så fall ske innan deadline time på deadline day som troligen är måndag den 2:a september.

Så här ser det ut med alla datum:

20190716-sommartransfer-ligor-datum

Men det kan likaväl bli så att Zlatan stannar säsongen ut i MLS och därefter joinar en europeisk toppklubb som är klar för CL-slutspelet och god chans att nå och vinna finalen. Om Zlatan nu känner för att fortsätta någon säsong till.

***

Vilka transfers känner ni läsare vore underbart redan nu i sommar innan fönstren stänger?

Mange Eriksson från sin nuvarande MLS-klubb till Malmö FF (med chans på Europa League & SM-guld) eller hans senaste allsvenska klubb Djurgården (med chans på SM-guld)?

Någon annan möjlig transfer inom rimliga ramar?

Publicerad 2019-08-07 kl 13:05
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå