Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stora Deadline-dagen idag för transfers - vilka ligor stänger idag och vilka har öppet ett tag till?

Statistikbloggen

Neymar till Barca, Real eller annan klubb idag? Vem vet? Kanske blir superbrassen kvar i PSG till åtminstone nästa transferfönster (i vinter). Nu under kvällen bör det ploppa upp en och annan nyhet i medier som Fotbollskanalen att den och den spelaren har gått till den och den klubben. Men det är BARA möjligt till klubbar utan värvningsförbud i ligor där fönstret fortfarande är öppet, så här kommer en prydlig tabell som visar vilka ligor som har stängt, stänger idag och har öppet ett tag till.

Urvalet av ligor är de 20 bäst rankade i Europa, samt Sverige och övriga nordiska länder, plus övriga länder/ligor av intresse som Kina, MLS, Indien, ligor i mellanöstern med flera. Så här ser läget ut:

20190902-sommartransfer-ligor-datum

(Alla klockslag avser lokal tid.)

Notera att idag 2:a september stänger fönstret vid olika klockslag i olika ligor. I Tyskland stänger man fönstret redan vid 18:00 lokal tid, vilket innebär samma tid i Sverige. Vid researchen bakom alla deadline-datum framgår det ytterst sällan vilket klockslag som gäller.

Anledningen till att deadline day är idag den 2:a september och inte sista augusti är att den sista augusti i år var en lördag. Av något eller några skäl vill makthavarna att deadline day skall vara en vardag. Är 31:a augusti en lördag eller söndag blir deadline day följande måndag.

Annons
Publicerad 2019-09-02 17:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto