POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Stora Deadline-dagen idag för transfers - vilka ligor stänger idag och vilka har öppet ett tag till?

Neymar till Barca, Real eller annan klubb idag? Vem vet? Kanske blir superbrassen kvar i PSG till åtminstone nästa transferfönster (i vinter). Nu under kvällen bör det ploppa upp en och annan nyhet i medier som Fotbollskanalen att den och den spelaren har gått till den och den klubben. Men det är BARA möjligt till klubbar utan värvningsförbud i ligor där fönstret fortfarande är öppet, så här kommer en prydlig tabell som visar vilka ligor som har stängt, stänger idag och har öppet ett tag till.

Urvalet av ligor är de 20 bäst rankade i Europa, samt Sverige och övriga nordiska länder, plus övriga länder/ligor av intresse som Kina, MLS, Indien, ligor i mellanöstern med flera. Så här ser läget ut:

20190902-sommartransfer-ligor-datum

(Alla klockslag avser lokal tid.)

Notera att idag 2:a september stänger fönstret vid olika klockslag i olika ligor. I Tyskland stänger man fönstret redan vid 18:00 lokal tid, vilket innebär samma tid i Sverige. Vid researchen bakom alla deadline-datum framgår det ytterst sällan vilket klockslag som gäller.

Anledningen till att deadline day är idag den 2:a september och inte sista augusti är att den sista augusti i år var en lördag. Av något eller några skäl vill makthavarna att deadline day skall vara en vardag. Är 31:a augusti en lördag eller söndag blir deadline day följande måndag.

Publicerad 2019-09-02 kl 17:14
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå