Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kinas vinterfönster stängde i fredags – men dessa ligor har fortfarande öppet

Statistikbloggen

De flesta noterade förmodligen att Djurgårdens backklippa Marcus Danielson såldes till en kinesisk klubb nyligen – och det var under Kinas egen Deadline Day (28:e februari 2020). Allsvenska spelare som vill flytta till en kinesisk klubb får nu vänta till ligans sommarfönster innan det kan bli verklighet. Men det finns fortfarande klubbar i andra ligor som allsvenska spelare kan flytta till – Statistikbloggen ger stenkoll i denna summering.

Så här ser det de intressanta vinterfönstren ut – de bäst rankade i Europa plus ett axplock av icke-europeiska ligor:

20200229-transferwindows-early-2020

Närmast att stänga är Polen på måndag. Därefter är det Japan, Sverige och Norge i slutet av mars – samt Brasilien i början av april. Mest intressanta ligan är kanske ändå MLS. MLS är “USA + Kanada” i tabellen ovan.

***

Utöver de ligor som finns listade i tabellen ovan finns så finns det mängder med andra ligor. Om det finns tillräckligt med intresse för en liga som saknas i tabellen ovan så kan den adderas till framtida sammanställningar – oavsett om det handlar om vinter- eller sommarfönster.

Annons
Publicerad 2020-02-29 23:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto