Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Efter omgång 10 av Allsvenskan 2020 – guldchanstabellen

31v

Serieledande IFK Norrköping vann i den 10:e omgången men det gjorde även jagande lag som exempelvis Malmö FF. Därmed är det fortfarande ett 4-poängsgap mellan ledande IFK Norrköping och den delade andraplatsen (Malmö FF & Elfsborg). Men hur ser det ut med guldchanserna för samtliga lag? Dags åter igen att kasta ett öga på guldchanstabellen!

Så här ser den aktuella guldchanstabellen ut efter att den 10:e omgången spelades i onsdags och torsdags (22–23:e juli):

20200724-allsvenskan-guldchanstabellen

Det kan troligen redan nu konstateras att guldet står mellan de fyra bäst placerade lagen och de övriga 12 lagen (på platserna 5–16) får helt enkelt se till att rädda det allsvenska kontraktet, ladda batterierna och hoppas på SM-guld 2021 istället.

ANNONS

***

Efter att Stockholmslag blivit svenska mästare senaste 2 åren (AIK 2018 & Djurgården 2019) ser det med största sannolikhet ut som att “bucklan” lämnar huvudstaden. IFK Norrköping har varit en riktigt stark guldkandidat flera omgångar i rad nu och kanske blir det just i Norrköping som “bucklan” kommer hamna i slutet av året…

Publicerad 2020-07-24 kl 09:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto