Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lista – alla intressanta sommarfönster (Sveriges fönster dock redan stängt)

Statistikbloggen

I normala fall stänger de flesta sommarfönster kring slutet av augusti eller början av september. Men på grund av Corona-virusets effekter har årets sommarfönster förskjutits märkbart. Statistikbloggen har summerat vilka datum som de olika länderna/ligorna öppnar och stänger respektive sommarfönster.

Det visar sig efter genomförd sammanställning att den så kallade “Deadline Day” blir måndag den 5:e oktober. Men det innebär inte att samtliga ligor stänger fönstret den dagen. Det finns ett antal ligor som har andra datum där bland annat den sjätterankade ligan Portugal stänger sitt fönster 20 dagar senare: den 25:e oktober.

Så här ser summeringen ut:

 

20200828-sommartransfer-ligor-datum

Det är med andra ord väldigt många sommarfönster som fortfarande har öppet eller kommer att öppna sina inom kort. Sveriges sommarfönster stängde för några dagar sedan vilket innebär att inga spelare kan förstärka de svenska lagen fram till nästa fönster som normalt sett brukar pågå januari–mars.

Annons
Publicerad 2020-08-28 08:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto