Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Serie A-ledartrions poängutveckling grafiskt 2020–21

4v

Milan som inledde denna säsong så bra såg länge ut som en stark guldkandidat men nu har det minst sagt gått trögt på sistone och lokalrivalen Inter har i princip bara tackat och kört förbi Zlatan & Co i maximal fart. Nu kan till och med Milans andraplats ha gått förlorad till närmast jagande Juventus som har en match till godo…

ANNONS

Nu i helgen blev det åter igen en ny förlust för Milan (mot Napoli) medan Inter ångade på med sin åttonde raka seger. Se diagrammet:

Milan är tvåa i tabellen men om Juventus presterar identiskt framöver och dessutom vinner hängmatchen (mot Napoli), som just nu ser ut att spelas den 7:e april, så petas Milan ner ytterligare i tabellen.

Milan hade serieledningen inför de två raka förlusterna mot Spezia (0–2 den 13:e februari) och mot Inter (0–3 den 21:a februari). Inter gick om Milan efter Milans förlust mot Spezia och kanske var Milanoderbyt den 21:a februari Inters “guldryck”?

De 6 senaste ligamatcherna för Milan har resulterat i 2 segrar, 1 kryss och 3 förluster med 5–8 i målskillnad. Dessutom har Zlatans eget facit efter lårskade-uppehållet från slutet av november till början av januari varit förhållandevis svagt: mål i 2 av 7 matcher från start.

ANNONS

Återstår att se hur Zlatan Ibrahimovic kommer att prestera när han är tillbaks efter senaste skadan som hittills inneburit tre missade ligamatcher i rad. Milans nästa Serie A-match spelas nu på söndag den 21:a mars borta mot Fiorentina.

***

När det gäller det Serie A:s skytteliga efter 27 av 38 omgångar denna säsong är Cristiano Ronaldo ledare med sina 23 mål (och har en hängmatch till godo). Zlatan är på delad fjärdeplats med sina 14 mål vilket är 9 mål sämre.

Publicerad 2021-03-15 kl 08:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto