Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ny koll på vinterfönstren tidigt 2021: Norge har skapat ett andra fönster

35v

Nu på onsdag den 31:a mars är det deadline day för det svenska vinterfönstret. Eftersom det svenska vinterfönstret inte är sist ut att stänga är det åter igen ett bra läge för en ny koll på transferfönstren.

När det svenska vinterfönstret har stängt, det vill säga från och med första april till mitten av juli då sommarfönstret öppnar, har flyttvilliga spelare i svenska klubbar bara ett litet urval av andra ligor att gå till. Så här ser läget ut just nu:

Nytt sedan förra kollen för 27 dagar sedan är förändringen i Norge: istället för att stänga 7:e april blev det den 24:e mars plus ett kort 2-veckorsfönster i slutet av april som kompenserar för den tidigarelagda deadline-dagen. Källan för Norges förändring är både Fifa (denna pdf) och denna information från Norges fotbollsförbund.

ANNONS

***

Återstår att se om det blir några värvningsbomber på deadline-dagen på onsdag för de svenska klubbarna. Följ Fotbollskanalen.se för att ta del av all info kring övergångarna.

Publicerad 2021-03-29 kl 17:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto