Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Efter Barcas cupguld: storklubbarnas titelkamp

2v

Grattis till FC Barcelona som vann den spanska cupfinalen i helgen som var. Dessutom har Chelsea nått den engelska cupfinalen som kommer att spelas den 15:e maj. Därmed ett bra läge att åter igen kasta ett öga på storklubbarnas titelkamp.

ANNONS

Så här ser läget ut just nu:

Nästa garanterade pokal som kommer att delas ut till en mästare blir nu på söndag den 25:e april då Manchester City möter Tottenham i den engelska ligacupfinalen.

City kan dock inte längre vinna sin kvadruppel (ligan, ligacupen, cupen och CL) då laget slogs ut av Chelsea i semifinalen i cupen (“FA Cup”) i helgen senast.

Apropå fyra titlar: både PSG och Bayern München har fortfarande chanserna kvar att vinna fyra titlar denna säsong. För Bayern Münchens del är det mer eller mindre klart att det blir fyra titlar då laget nästan har säkrat ligaguldet.

PSG kan dock vinna sin kvadruppel (nationella supercupen, ligan, cupen och CL). Det återstår dock att vinna ligan (där det är tajt i tabelltoppen), inhemska cupen (kvartsfinal väntar – redan ikväll den 21:a april) och Champions League (semifinal väntar).

ANNONS

Den storklubb som har haft det tuffast denna säsong är Liverpool som hade hela fem titelchanser. Det började med förlust (i straffläggning) mot Arsenal i den nationella supercupen, utslaget från bägge nationella cuper, utslaget från CL i kvartsfinalen samt att chansen att vinna ligan är helt borta med 6 omgångar kvar.

Publicerad 2021-04-21 kl 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto