Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Inför Djurgården–Hammarby 15:00 - allsvenska mötena på 2000-talet

5d

Idag klockan 15:00 är det tänkt att Stockholmsderbyt Djurgården–Hammarby skall starta. Inför denna match är det passande med en tillbakablick på resultaten för alla allsvenska möten mellan dessa två lag på 2000-talet.

Så här har det gått i alla 31 – allsvenska – möten hittills på 2000-talet mellan de två lagen:

Det är slående hur svårt Djurgården har haft mot just Hammarby på Telekomvallen (Tele2 Arena). På de 13 mötena på Telekomvallen har Djurgården vunnit endast en gång. De resterande 12 mötena har inneburit 4 kryss samt hela 8 förluster.

Djurgården har aldrig vunnit hemma på “Telekomvallen” mot Hammarby. Senaste hemmasegern är fortfarande den där matchen i augusti 2007 på Råsunda, cirka 14 år och 1 månad sedan. De åtta följande hemmamatcherna mot Hammarby sedan senaste segern har resulterat i 0 segrar, 2 kryss & 6 förluster.

ANNONS

De senaste två mötena mellan lagen har varit hemmamatcher för Hammarbys del och dessa två har slutat med kryss i bägge. Djurgårdens senaste allsvenska förlust mot Hammarby är därmed den senaste hemmamatchen som var den 9:e augusti 2020.

***

tvmatchen finns all fakta för sändande TV-kanaler. Avspark är planerad att ske vid 15:00 idag.

Publicerad 2021-09-12 kl 14:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto