Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pehrssons utbrott på Chibsah och nostalgiska Bajen

Sundbergs blogg

Kenny Pavey har spelat in en reklamvideo om sin passion för Millwall. Den heter: From England with love:
[youtubeplay id=”ysArEHBURXA” size=”large”]

******************************************************************************

Djurgården förlorade med 2-3 mot GIF Sundsvall. Visst, laget kom till spel utan Kasper Hämäläinen, Sebastian Rajalakso, Kasper Jensen och Nahir Oyal. Dessutom tvingades Daniel Sjölund, Christer Youssef och James Keene avbryta matchen på grund av skador. Men jag trodde ändå att DIF skulle vara bättre.

Innan matchen berättade Magnus Pehrsson för mig att Chibsah såg väldigt bra ut i Finland efter två svaga insatser mot BP och Sirius. I går gjorde han inte sin bästa match i karriären. Chibsah slog bort alldeles för många bollar. Om man ska fördela bollar gäller det att vara mer noggrann med passningarna.

Annons

Magnus Pehrsson lät inte helt nöjd när Chibsah tappade boll så Sundsvall fick en kontring: “Ska du ta emot den bollen får du fan slå den rätt sen. Andra gången nu.”

Vad var positivt då? Jag tycker att Christer Youssef var pigg. Mittfältaren gjorde ett mål och var inblandad i straffen som Toivio satte. Youssef var även bra på torsdagens träning. Kan han bli ett utropstecken i år?

*****************************************************************************

Hammarby. På ett dygn samlade Bajenfans in över 33 000 kronor för att värva hem Max von Schlebrügge. Imponerande. Och nu är försvararen så gott som klar.

Men, en tanke. Är det inte risk att man är för nostalgisk – igen? Hur bra gick det när Björn Runström och Paulinho återvände? Nu tror jag att Max är bättre än dem, men kom ihåg att han är 35 år och precis har kommit tillbaka från en knäskada. Personligen tror jag att Hammarby har ett större behov av en målskytt. Har jag rätt eller fel?

Annons

Här kan ni läsa om Gregg Berhalter:

https://www.fotbollskanalen.se/1.2540372/2012/02/17/gregg_berhalter_vill_ge_hammarby_en_identitet_vi_vill_vara_valdigt_aggressiva

*****************************************************************************

Nu ska jag bege mig till Skytteholm för att se AIK-Kalmar FF.

Publicerad 2012-02-18 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto