Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kommer prinsessan hålla på AIK, DIF eller Bajen?

Sundbergs blogg

I morse klockan 04.26 föddes en prinsessa i Solna. Nu vill jag veta: är det en AIK:are eller Djurgårdare som har kommit till världen? Eller är det rentav en Bajare?

AIK har redan lagt upp en gratulation på sin hemsida:

“AIK Fotboll vill välkomna Sveriges nya prinsessa till världen och skicka våra varmaste gratulationer till kronprinsessparet.

Prinsessans morfar Carl XVI Gustaf är sedan 1974 Beskyddare och Förste hedersledamot i AIK och både kronprinsessan Victoria samt prins Daniel besöker AIK:s arrangemang med jämna mellanrum.

AIK Fotboll ser fram emot att i framtiden även få välkomna Sveriges nya prinsessa till våra matcher.”

Talar för AIK
Prins Daniel håller på AIK.
Prinsessan föddes i Solna.
Kungen är Beskyddare och Förste hedersledamot i AIK.

Talar för Djurgården

Annons
Kungens hjärta slår för DIF. Jo, trots att han är är hedersledamot och “beskyddare” av fotbollsklubben AIK håller han på Djurgården.

“Visserligen föds vi Bernadottar in i Solnaklubben, men i förtroende kan jag nämna att jag håller på Djurgården”, har han tidigare sagt.

Talar för Hammarby
Ja, vad talar för Hammarby? Kan inte komma på så mycket, men Drottningen och AEG har båda koppling till Tyskland. Har ni något annat som talar för Bajen?

Klockan 12 ska det skjutas salut. Men Bajen-fans tror inte att det har med prinsessan att göra, utan att det är för att fira Konungens återkomst. Max von Schlebrügge gör ju comeback i dag.

Publicerad 2012-02-23 11:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto