Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mutumbas landslagsdebut i fara: "Besviken om jag inte får spela"

Sundbergs blogg

AIK är på träningsläger i USA och i natt väntar match mot Chivas som slutade på 15:e plats i MLS. Lagets stora stjärna är den colombianske anfallaren Juan Pablo Angel.

En som inte är med på AIK:s läger är Martin Mutumba. Mittfältaren är i Uganda för att göra landslagsdebut när Kongo står för motståndet i kvalet till afrikanska mästerskapen.

Men nu är det inte säkert att Mutumba får spela. Enligt ugandisk media är det strul med AIK-mittfältarens pass.

“Jag ber om att processen påskyndas. Jag kommer att bli väldigt besviken om jag inte får spela”, säger han till New Vision som även skriver att Mutumba har imponerat under landslagsträningarna.

Kongo-Uganda spelas på onsdag och i dag ska det komma ett besked om Mutumba får spela. Riktigt tråkigt om han inte får vara med nu när han struntade i AIK:s träningsläger för att göra landslagsdebut.

Annons

Admir Catovic är inte heller med på AIK:s träningsläger. I fredags skrev han på för Assyriska. Ett bra beslut för alla inblandade. Catovic lyckades aldrig slå igenom i AIK (ett mål på tretton allsvenska matcher) och vi får hoppas att det går bättre i superettan.

Publicerad 2012-02-27 10:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto