Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så slutar Division 1 Norra: Real Vilda Väsby United joggar hem serien

Sundbergs blogg

Har fått en del förfrågningar om jag kan tippa Division 1 Norra. Jag kan göra ett försök eftersom serien innehåller några 08-lag. Division 1 Södra får jag inte tippa, men bara så ni vet: min moderklubb Oddevold joggar hem den serien.

Division 1 Norra

1. Real Vilda Väsby United
Tappade hela laget och var nära konkurs. Nu har man klarat konkurshotet och slängt ihop spelare som Prince Ikpe Ekong, Yannick Bapupa, Mauro Saez Jarpa, Mirza Jelecak, Ferhat Korkmaz, Yosif Ayuba, Lamine Nekrouf, Elliot Lindberg, Simon Ogunnaik.
Om Real Vilda Väsby United fokuserar på fotbollen så finns det givetvis kvalitet till att kriga om förstaplatsen. Alla verkar tro på Sirius, därför chansar jag på Real Vilda Väsby United.

2. Sirius

3. Dalkurd

4. Västerås SK

5. Östersund

6. Enköping

7. Forward

8. IFK Luleå

9 Eskilstuna City

10. Akropolis
Akropolis huvudsponsor heter Panaxia. Företagets VD heter Thomas Gravius. Han sitter även i AIK Fotbolls styrelse. Och Panaxia är också storsponsor i AIK. 1+1=2. Nu är Akropolis AIK:s nya samarbetsklubb. Det återstår att se hur mycket AIK kommer att hjälpa Akropolis.

Annons
För ett tag sedan var AIK:s ledning i Sierra Leone. Där hittade man två spelare – Tom Bongay och Abdou Fatawou Dodja. Nu är duon på lån i Akropolis.
Duktige Emil Skogh som tidigare i år blev AIK-hjälte mot Eskilstuna är också i Akropolis.

11. Sandviken

12. Frej
Generationsväxling i Frej som har Pierre Gallo på skadelistan. Bara det tyder på att det kan bli ett tuft år för “Kyrkråttorna”.

13. Vasalund
Två väldigt tunga förluster i tränaren Azrudin Valentic till Assyriska och försvararen Linus Malmborg till Gefle.

14. Syrianska IF Kerburan

Publicerad 2012-04-05 22:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto