Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inte roligt för Wanderson att möta Marc Pedersen

Sundbergs blogg

0-0 borta mot Gais. Starkt med tanke på att Daniel Sjölund blev utvisad efter 61 minuter. Nu har Djurgården spelat totalt en av de två senaste matcherna med en man mindre och tagit fyra av sex poäng. Starkt! Men samtidigt var det väldigt klantigt av “Daja” att ta två gula kort vid mittplan – speciellt det första. Det kändes dock inte helt oväntat att han hamnade i båda situationerna med tanke på att han var ganska långsam i spelet. Sjölund har haft ganska svårt i sin nya defensiva roll och hittills har han varit mittfältets svaga länk. Han har fått fyra gula kort på tre matcher. I premiären bjöd han Elfsborg på ett  mål efter en slarvig passning och mot Gais fick han alltså rött kort vilket gjorde att lagets segerchans försvann.

Innan Sjölund lämnade planen var Djurgården bättre än Gais. Försvarsspelet var återigen aggressivt och Gais hade stora problem med bortalagets höga press.

Backlinjen var väldigt bra. Fråga Wanderson om det var kul att möta Marc Pedersen. Sedan kan jag inte låta bli att imponeras av Petter Gustafsson som vägrar släppa sin plats till nyförvärvet Andreas Dahlén. Petter var bra i går igen.

I nästa match väntar Malmö FF. Då kan Djurgården tvingas klara sig utan Sjölund och Chibsah.

Annons
Publicerad 2012-04-12 15:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto