Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pontus Engblom borde få starta mot Syrianska

Sundbergs blogg

AIK var några sekunder från tre poäng mot IFK Göteborg. Om det hade varit rättvist? Alla resultat är rättvisa och det var nog därför IFK Göteborg tryckte in den där bollen bakom en fumlande Ivan Turina.

Offensivt gjorde AIK en svag insats, defensivt var det som vanligt bra. Det är svårt att göra en prickfri försvarsinsats mot ett skickligt IFK Göteborg. Det enda som oroade var Tobias Sanas instick bakom Martin Lorentzson. Annars gjorde hemmalagets backlinje med Niklas Backman i spetsen en väldigt bra match. EM-aktuelle Tobias Hysén hade inte en enda målchans.

Var det inget som var bra offensivt?

Jo, Pontus Engbloms inhopp. 26 minuter räckte för att vara AIK:s bäste anfallare och för att visa Andreas Alm att han borde få starta bredvid Celso Borges mot Syrianska. Engblom visade en härlig vilja och bjöd på ett riktigt klassmål. Han tog med sig Atakoras fina passning med bröstet och dunkade in bollen på volley. En riktigt bra prestation!

Annons

Några citat efter matchen:

Alexander Milosevic:

– Av alla matcher jag har spelat så var nog det här det värsta poängtappet jag har varit med om. Sådan är fotbollen. Senast gjorde vi mål i 90:e.

Är du imponerad av IFK Göteborg?

– De är väl bra offensivt men när man är bra offensivt fattas det lite där bak. Men jag tycker att de gör en bra match.

Niklas Backman:

– Det är rättvist med 1-1, men som det blir är vi sjukt besvikna på resultatet. Vi har 1-0 i 92 + 30 och då är det väl 30 sekunder kvar. Vi ska kunna reda ut det.

Robert Åhman Persson:

– Det känns som en förlust, vi leder när det är 30 sekunder kvar så det klart att det är tungt att släppa in ett mål.

– Jag tycker att vi har ett ganska dåligt passningsspel matchen igenom , det gäller framför allt för egen del också. Men sista kvarten, efter vårt mål, tycker jag att vi fick koll på läget. Det kändes ändå rätt lugnt.

Annons
Publicerad 2012-04-13 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto