Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hammarby behöver värva en anfallare

Sundbergs blogg

Efter 1-1 borta mot Ängelholm har Hammarby fyra raka matcher utan seger. Resultatet är inte fy skam, men det som oroar är det dåliga spelet. 

Billy Schuler gjorde det helt okej mot Falkenberg, men jag tycker det är konstigt att han fick starta som ensam anfallare mot Ängelholms rutinerade och fysiska backlinje. Sinan Ayranci hade passat bättre i går.

***

Johannes Hopf får såklart ta på sig baklängesmålet. Svagt att inte plocka den lösa frisparken.

***

Christophe Lallet har gjort fyra seriemål vilket är flest i Hammarby, men gårdagens insats var hans sämsta i år. Okej att man kan ha en tung dag på jobbet då finterna inte lyckas, men man ska ändå kunna sätta passningar på sina medspelare. Lallet slog bort otroligt många bollar i går.

***

Mikael Rynell är viktig för laget, men återigen klarade han inte av att spela en hel match. Senast han gjorde 90 minuter var i den andra seriematchen, mot Umeå. Sedan har det sett ut så här: 

Annons
BP: Ut efter 45 minuter.
Brage: In efter 73 minuter.
Varberg: Ut efter 69 minuter.
Värnamo: Ut i halvlek.
Assyriska: Spelade inte.
Landskrona: Ut efter 72 minuter.
Falkenberg: Ut efter 72 minuter.
Ängelholm: Ut efter 45 minuter.

***

Nicklas Lindqvist är en spännande spelare. Jag vill se mer av hans snabbhet.

***

Vad tycker ni att Hammarby behöver värva i sommar? Jag anser att man behöver få in en anfallare med näsa för mål. I dagsläget har mittfältarna Andreas Dahl, Sebastian Castro-Tello, Christophe Lallet och Sebastian Bojassen gjort fler mål än vad Sinan Ayranci och Billy Schuler har gjort tillsammans.

Publicerad 2012-06-03 17:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto