POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Magiskt på Söderstadion - tacka Grauers för att han är polare med Sundin

Det var en mäktig kväll på ett utsålt Söderstadion. Efter nio år utomlands gjorde Kennedy Bakircioglü comeback i Hammarby. Det var längesedan mediabevakningen var lika stor som i går på Söderstadion – till och med Länstidningen i Södertälje hade skickat en reporter för att bevaka Kennedy. AIK:s Björn Wesström och Djurgårdens Magnus Pehrsson var två andra som var på plats och de fick se en hemvändare som är en bit ifrån toppformen. Touchen och spelförståelsen är som vanligt magisk, men det som fattas är som Kennedy själv sade:

“Det är sju månader sedan jag spelade. Det sitter i benen. Touchen finns. Nu gäller det att få upp flåset och se till att allt går snabbare. Då kan det bli riktigt bra. Jag ger mig själv en tvåa av fem i betyg.”

Kennedy är en klockren värvning för Hammarby, både PR-mässigt och sportsligt. Och om han hade gjort mål på friläget i andra halvlek så hade det blivit en saga. Efter matchen gjorde 31-åringen ett ärevarv som Sören Cratz säkert var stolt över att se, om han nu tittade.

Men, Kennedy i all ära. Bajen kan tacka sportchefen Gustaf Grauers för att han är polare med Erik Sundin. För Sundin är den bästa värvningen som Hammarby har gjort på länge. I gårdagens debut gjorde han mål, assist och var bäst på planen – snacka om att leverera direkt.

Erik Sundin är precis den djupledslöpande anfallaren som Bajen har saknat. Han kommer att göra en hel del poäng i höst och frågan är om Bajen kan nå den allsvenska kvalplatsen. Seger mot BP i nästa match och hoppet lever.

***

Några ord om Nik Ledgerwood. Den kanadensiska mittfältaren var bra i går. Djupledslöpningarna imponerade och han kommer också att vara väldigt viktig i höst.

Publicerad 2012-09-04 kl 08:58

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto