POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Guldkänning - men vilka mittbackar satsar AIK på

På kortsidorna imponerade fansen med fantastiska tifon och bra tryck.

På planen var det inget snack om vilket lag som är bäst i Stockholm. AIK dominerade i 65 minuter och vann enkelt med 3-0. Nu skiljer det bara två poäng upp till serieledaren Elfsborg. AIK har guldkänning och Andreas Alm har angenäma problem.
Djurgården började bäst och mycket tack vare duktige Daniel Sjölund vann man mittfältet. Men efter ungefär 20 minuter visade AIK tyngd och tog över matchen. Sedan var det inget snack om saken. Försvaret var oerhört stabilt och frågan är vilka mittbackar Andreas Alm kommer att satsa på.
Med Alexander Milosevic skadad och Niklas Backman avstängd bildade debuterande Daniel Majstorovic och Per Karlsson mittlås. Och duon imponerade. “Maestro” gjorde sin första match på sju månader och den förre landslagsbacken var väldigt bra. Så länge Majstorovic kan gå för fullt så är han AIK:s bästa mittback. Mot Djurgården startade han uppspel och vann dueller på ett riktigt bra sätt. “Maestro” och Per Karlsson kompletterade varandra bra och efter 3-0 är frågan om Andreas Alm kan bänka någon av dem.
Nu har AIK tre matcher på sex dagar och Majstorovic lär inte vara tillräckligt fräsch för att starta i alla matcherna. Men kärnfrågan är ändå intressant: Vilka två mittbackar går först? Kan det bli så att Niklas Backman och Alexander Milosevic sitter på bänken i slutet av säsongen?
***
Följ mig på Twitter. Där kan ni bland annat se vem i AIK som tog tunnelbanan efter derbyt:
Publicerad 2012-09-16 kl 20:18

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto