Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur gör AIK och Djurgården med mittbacksfrågan?

Sundbergs blogg

Mittbacksfrågan i AIK och Djurgården är intressant. Vi börjar med Dif.


Emil Bergström gjorde många bra insatser i somras, men den senaste tiden har nivån varit sämre. Nu har han gjort tre svaga matcher i rad. Mot Åtvidaberg vore det mycket märkligt om inte Magnus Pehrsson tar in sitt nyförvärv Mattias Östberg från start.


AIK då?


Niklas Backman var avstängd i derbyt när Daniel Majstorovic gjorde comeback. “Maestro” gjorde en väldigt bra match tillsammans med Per Karlsson. Därför fick duon fortsatt förtroende mot Napoli samtidigt som Backman satt på bänken.


Majstorovic gjorde en dålig insats mot Napoli och på grund av det täta spelschemat och att han nyligen kommit tillbaka från skada fick han vila mot IFK Norrköping. Då gick Backman in och gjorde en av sina sämsta matcher i AIK-tröjan.

Annons


Det är inte ofta Backman gör en dålig match, men rimligtvis borde det betyda att Majstorovic och Karlsson spelar mot Elfsborg. För inte petar väl Andreas Alm ett tungt nyförvärv som “Maestro”? Bara det att AIK-tränaren tog med sig den före landslagsbacken till presskonferensen inför Napoli-matchen säger väl en hel del.

Publicerad 2012-09-25 16:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto