POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Hur gör AIK och Djurgården med mittbacksfrågan?

Mittbacksfrågan i AIK och Djurgården är intressant. Vi börjar med Dif.


Emil Bergström gjorde många bra insatser i somras, men den senaste tiden har nivån varit sämre. Nu har han gjort tre svaga matcher i rad. Mot Åtvidaberg vore det mycket märkligt om inte Magnus Pehrsson tar in sitt nyförvärv Mattias Östberg från start.


AIK då?


Niklas Backman var avstängd i derbyt när Daniel Majstorovic gjorde comeback. “Maestro” gjorde en väldigt bra match tillsammans med Per Karlsson. Därför fick duon fortsatt förtroende mot Napoli samtidigt som Backman satt på bänken.


Majstorovic gjorde en dålig insats mot Napoli och på grund av det täta spelschemat och att han nyligen kommit tillbaka från skada fick han vila mot IFK Norrköping. Då gick Backman in och gjorde en av sina sämsta matcher i AIK-tröjan.


Det är inte ofta Backman gör en dålig match, men rimligtvis borde det betyda att Majstorovic och Karlsson spelar mot Elfsborg. För inte petar väl Andreas Alm ett tungt nyförvärv som “Maestro”? Bara det att AIK-tränaren tog med sig den före landslagsbacken till presskonferensen inför Napoli-matchen säger väl en hel del.

Publicerad 2012-09-25 kl 16:15

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå