Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djurgården indraget i bottenstriden - nyförvärvet skadad

Sundbergs blogg

Efter fyra raka förluster med en målskillnad på 1-9 är Djurgården indraget i bottenstriden.  Med fem omgångar kvar är Dif sex poäng före Gif Sundsvall på kvalplats.

 

Tre tuffa bortamatcher mot Kalmar FF, Malmö FF och IFK Göteborg återstår. Hemmamatcherna mot Gais och Syrianska är på pappret enklare. Men efter 0-1 mot Mjällby finns det anledning för Djurgårdens fans att oroa sig.

 

Magnus Pehrsson var irriterad efter matchen. Han var besviken över att laget skapade så få chanser trots ett massivt spelövertag: “Vi äger matchen från minut 1 till 90”, sade han på presskonferensen.

 

Han var missnöjd med domarinsatsen: “Jag tror inte att jag kommer att tycka om att se repriserna på straffsituationerna. Tre gånger är reaktionerna så starka och då brukar det vara något.”

Annons


Han var irriterad på Kenneth Höie och Emil Bergström: “Det är ett väldigt dåligt försvarsspel och samarbete av Höie och Emil.”


Magnus Pehrsson berättade att nyförvärvet Mattias Östberg fått en sträckning i magen.


“Han skulle ha startat mot Åtvidaberg men fick ont på uppvärmningen. Därför var han inte med i dagens match mot Mjällby. Det är dock inte så allvarligt utan han kan kanske vara med i nästa match.”

Publicerad 2012-10-01 22:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto