Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Inte enkelt att peta Lundberg - hur agerar Alm?

Tidigare har jag skrivit om den hårda konkurrenssituationen bland AIK:s mittbackar. Nu har det blivit dags att lyfta anfallssituationen

ANNONS


För en månad sedan debuterade Henok Goitom. Nyförvärvet hoppade in mot Helsingborg. Kvar på avbytarbänken satt Viktor Lundberg. Kwame Karikari och Mohamed Bangura startade i anfallet. Då var 21-årige Lundberg långt ifrån en startplats.


Men på grund av AIK:s täta spelschema har Lundberg fått chansen – i gårdagens match mot Gif Sundsvall tog han den. Med ett mål och två assist fixade 21-åringen tre viktiga poäng i guldstriden. Frågan är hur Andreas Alm agerar för det är svårt att peta en spelare som levererar på det sättet.


I dagsläget känns det som att det uppskrivna nyförvärvet Henok Goitom är fjärdevalet av anfallarna. Bangura är given som släpande. Karikari och Lundberg slåss om den andra platsen.


Nu ska man ha i åtanke att Goitom haft ett långt skadeuppehåll och Alm kanske inte vill spela honom i form nu när Karikari, Lundberg och Bangura levererar. Å andra sidan är inte Daniel Majstorovic i superform, men han har ändå gått före en av lagets viktigaste spelare, Niklas Backman.

ANNONS


På torsdag möter AIK Dnipro. Får Viktor Lundberg fortsatt förtroende då eller petas han efter ett mål och två assist? Jag vet att Lundberg har missat många målchanser och att Karikari har levererat i fler matcher. Men som sagt: det är inte enkelt att peta Lundberg efter den senaste insatsen.

Publicerad 2012-10-01 kl 15:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto