Borges och Hämäläinens landslagsmål - så gick det för 08-lagens landslagsspelare

Sundbergs blogg

På grund av landskamper har det varit uppehåll i allsvenskan och superettan. 08-lagen har några landslagsspelare och här kan ni se hur det har gått:

AIK

Kyriakos ”Kenny” Stamatopoulos – var bänkad till förmån för Vålerengas målvakt Lars Hirschfeld när Kanada först besegrade Kuba med 3-0 för att sedan åka på en blytung 1-8-förlust mot Honduras. Kanada missar VM på grund av att det inte blev poäng mot Honduras.

Celso Borges – gjorde ett mål när Costa Rica på tisdagen besegrade Guyana med 7-0 och tog ett steg närmare VM. Borges kom in i den 58:e minuten, vid ställningen 4-0. Fyra dagar tidigare besegrade Costa Rica El Salvador med 1-0. Då satt Borges på bänken hela matchen. Tack vare segrarna är Costa Rica ett av sex lag från Nordamerika, Centralamerika och Karibien som går vidare till nästa kvalomgång. Här kan ni se målet!

Lalawele Atakora – fick inte spela när Togo tog sig till Afrikanska mästerskapet efter 2-1 mot Gabon.

Mohamed Bangura – kom in direkt i den andra halvleken när Sierra Leone misslyckades med att ta sig vidare till Afrikanska mästerskapet efter 0-0 mot Tunisien (sammanlagt 2-2 och fler bortamål för Tunisien).

Alhassan “Crespo” Kamara – fick spela sju minuter i Sierra Leones 0-0-match mot Tunisien.

Helgi Danielsson – missade Islands  2-1-seger mot Albanien och 0-2-förlust mot Schweiz på grund av sjukdom.

Edward Owusu – var med när Sveriges P18-landslag säkrade en plats i nästa omgång av EM-kvalet efter 3-1 mot Wales, 1-3 mot Ryssland och 1-1 mot Slovenien. Försvararen satt på bänken i alla matcherna.

Djurgården

Kasper Hämäläinen – gjorde Finlands mål i 1-1-matchen mot Georgien. Finland hade behövt tre poäng för att hänga på Spanien och Frankrike – nu blir det tufft att gå till VM. Här kan ni se målet!

Joona Toivio – satt på bänken i 1-1-matchen mot Georgien.

Daniel Sjölund – satt precis som Toivio på bänken mot Georgien.

Simon Tibbling – var med när Sveriges P18-landslag säkrade en plats i nästa omgång av EM-kvalet efter 3-1 mot Wales, 1-3 mot Ryssland och 1-1 mot Slovenien. Tibbling spelade samtliga minuter.

Hammarby

Nik Ledgerwood – kom in efter 79 minuter i Kanadas 3-0-seger mot Kuba. Sedan fick han starta mot Honduras – men blev utbytt efter den första halvleken. Honduras vann med 8-1 vilket gör att Kanada missar VM.

Brommapojkarna

Ludwig Augustinsson – var med när Sveriges P18-landslag säkrade en plats i nästa omgång av EM-kvalet efter 3-1 mot Wales, 1-3 mot Ryssland och 1-1 mot Slovenien. Vänsterbacken spelade samtliga minuter.

Victor Söderström – var också med när Sveriges P18-landslag säkrade en plats i nästa omgång av EM-kvalet. Anfallaren kom in i den 82:a minuten mot Wales. Kom in i 62:a minuten mot Ryssland och gjorde Sveriges mål. Spelade 89 minuter mot Slovenien.

Publicerad 2012-10-17 20:05