Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Besara klar - då ska Hammarby gå upp

Sundbergs blogg

För exakt en vecka sedan viskade en fågel i mitt öra att Nahir Besara stod högst upp på Hammarbys önskelista och att man jobbade stenhårt på att ro i land värvningen. I går ringde jag upp Assyriskas spelmotor som då bekräftade övergången. Ett riktigt bra nyförvärv av Bajen som har behövt en bollskicklig central mittfältare med förmåga att bestämma tempo i spelet och fördela bollar till Erik Sundin och andra lagkamrater.

Första gången jag såg Nahir Besara var för ett år sedan i en träningsmatch mot AIK på Skytteholm. Då var han bäst på planen och gjorde två mål varav ett var väldigt snyggt – se målet 50 sekunder in i klippet här 

Kennedy Bakircioglü och Erik Sundin var nära att lyfta upp Bajen till allsvenskan. Nu har man förstärkt med Nahir Besara, Christoffer Karlsson och Michael Timisela. Det ser väldigt bra ut och med den här truppen ska man ta klivet upp i år.

Behöver Hammarby förstärka ytterligare? Möjligtvis en vänsterback. Det är ingen vild gissning att klubben letar efter en förstärkning på den positionen med tanke på att man tidigt ville ha Jesper Arvidsson som gick till Djurgården.

Annons

Pablo Pinones-Arce är klar för Öster. Fick i förra veckan höra att han var intresserad av att gå till Hammarby, men ledningen var splittrad och sa därför nej.

Hur tycker ni att Hammarby ser ut i år? Säg gärna till om ni har funderingar, tips eller om ni vill att jag ska kolla upp något med 08-lagen. Jag finns på Twitter: https://twitter.com/A_Sundberg

Publicerad 2013-01-21 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto