POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Vem ska bort på Djurgårdens centrala mittfält?

Djurgårdens centrala mittfält med Simon Tibbling, Andreas Johansson och Daniel Amartey ser starkt ut. Men som det såg ut förra säsongen och även under årets första träningsmatcher vill Magnus Pehrsson spela med två “sittande” vilket betyder att en ur trion ska bänkas. Frågan är vem? Eller borde alla tre spela samtidigt?

Simon Tibbling. Fick ett stort förtroende under förra årets höstsäsong och petade Yussif Chibsah. Fick ett genombrott och kom i slutet av året med i U21-landslaget. Svårt att bänka 18-åringen som klubben tror stenhårt på.

Andreas Johansson. En hjälte som har återvänt till Djurgården. Har stor rutin. Har svårt att se att man petar ett nyförvärv som Andreas Johansson. Det vore märkligt att värva hem “Adde” för att placera honom på bänken.

Daniel Amartey. Jag har inte sett Amartey men vad jag har hört från Djurgården, AIK och spelarens agent så är han riktigt bra. Och om han nu är så bra som jag har hört så lär det bli svårt att ha honom på bänken.

Kan man spela med alla tre? Baserat på hur det ser ut i dagsläget så tycker jag det. Målvakt – fyrbackslinje – Tibbling, “Adde”, Amartey – kantspelare – Erton – kantspelare.

Vad tycker ni? Petas någon av Tibbling, “Adde”, Amartey eller får alla tre plats från start?

Publicerad 2013-02-12 kl 21:16

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto