Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK:s agerande mot "Maestro" börjar bli löjligt

Sundbergs blogg

Daniel Majstorovic fick åka med AIK till Halmstad – för att sitta på läktaren.
Från början var klubbens agerande mot mittbacken rätt, men nu börjar det bli löjligt.
Försöker Gnaget bli av med “Maestro”?
Har han gjort sin sista match i laget?

Alexander Milosevic har opererat handen och Martin Lorentzson var avstängd – då tog Andreas Alm ut Daniel Majstorovic i truppen som åkte ner till Halmstad för att försöka ta viktiga poäng i guldstriden. Bråket som uppstod i början av juli såg ut att vara glömt, “Maestro” och Alm hade förmodligen talat ut och gått vidare, för AIK:s bästa. Trodde vi.

När laget kom till Halmstad placerades Majstorovic på läktaren, i stället fick mittfältaren Anton Saletros, född 1996, sitta på bänken och jag tror inte att han var aktuell för ett inhopp. Alm valde att bara ha Robert Åhman Persson, normalt mittfältare, på bänken som enda alternativ till försvaret.

Annons

Daniel Majstorovic fick många chanser av Andreas Alm så det är klart att tränaren blev otroligt besviken när mittbacken vägrade att dyka upp på samlingen mot Mjällby och att han sedan gick ut och svingade i media.

Från början tyckte jag att AIK:s agerande mot Majstorovic var helt rätt, men nu börjar det bli löjligt. “Maestro” blev uttagen i truppen mot Halmstad och då förutsätter jag att parterna har gått vidare och lämnat allt som har varit bakom sig – att mittbacken har avtjänat sitt straff. Fotbollsmässigt borde 36-åringen ha platsat i matchtruppen, speciellt med tanke på att det inte var någon försvarare på bänken. Dessutom är Niklas Backman en bit ifrån toppform och “Maestros” fysisk hade passat bra mot HBK:s anfallare.

En bra ledare kan hantera starka karaktärer. Alm hade kunnat döda alla spekulationer geonom att ha placerat “Maestro” på bänken. Nu blir det fler rubriker om bråket och kanske oro i truppen vilket inte är bra för AIK. Efter att Majstorovic hamnat på Örjans Valls läktare undrar jag om han någonsin kommer att spela för AIK igen.

Annons

 

Publicerad 2013-08-25 23:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto