Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

AIK:s agerande mot "Maestro" börjar bli löjligt

Daniel Majstorovic fick åka med AIK till Halmstad – för att sitta på läktaren.
Från början var klubbens agerande mot mittbacken rätt, men nu börjar det bli löjligt.
Försöker Gnaget bli av med “Maestro”?
Har han gjort sin sista match i laget?

Alexander Milosevic har opererat handen och Martin Lorentzson var avstängd – då tog Andreas Alm ut Daniel Majstorovic i truppen som åkte ner till Halmstad för att försöka ta viktiga poäng i guldstriden. Bråket som uppstod i början av juli såg ut att vara glömt, “Maestro” och Alm hade förmodligen talat ut och gått vidare, för AIK:s bästa. Trodde vi.

När laget kom till Halmstad placerades Majstorovic på läktaren, i stället fick mittfältaren Anton Saletros, född 1996, sitta på bänken och jag tror inte att han var aktuell för ett inhopp. Alm valde att bara ha Robert Åhman Persson, normalt mittfältare, på bänken som enda alternativ till försvaret.

Daniel Majstorovic fick många chanser av Andreas Alm så det är klart att tränaren blev otroligt besviken när mittbacken vägrade att dyka upp på samlingen mot Mjällby och att han sedan gick ut och svingade i media.

Från början tyckte jag att AIK:s agerande mot Majstorovic var helt rätt, men nu börjar det bli löjligt. “Maestro” blev uttagen i truppen mot Halmstad och då förutsätter jag att parterna har gått vidare och lämnat allt som har varit bakom sig – att mittbacken har avtjänat sitt straff. Fotbollsmässigt borde 36-åringen ha platsat i matchtruppen, speciellt med tanke på att det inte var någon försvarare på bänken. Dessutom är Niklas Backman en bit ifrån toppform och “Maestros” fysisk hade passat bra mot HBK:s anfallare.

En bra ledare kan hantera starka karaktärer. Alm hade kunnat döda alla spekulationer geonom att ha placerat “Maestro” på bänken. Nu blir det fler rubriker om bråket och kanske oro i truppen vilket inte är bra för AIK. Efter att Majstorovic hamnat på Örjans Valls läktare undrar jag om han någonsin kommer att spela för AIK igen.

 

Publicerad 2013-08-25 kl 23:18

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons