Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Snyggaste målet hittills: Igboananikes cykelspark

 

08-bloggen har gått i graven. I stället drar jag nu igång den här allsvenska bloggen – mitt i en glödhet guldstrid.

Man kan väl lugnt säga att det är nerver inblandade i toppstriden – MFF förlorade mot Djurgården, HIF förlorade mot Häcken, AIK kryssade mot Kalmar och Göteborg vann knappt mot HBK, och snart har vi matcher som IFK Göteborg-AIK, HIF-MFF, Djurgården-AIK.

***

Omgångens vinnare blev IFK Göteborg som efter ett sent mål mot Halmstad bara ligger en poäng efter Malmö FF. Om det blir tre poäng mot AIK så är känslan att guldet hamnar i Göteborg. Då återstår: Gefle (h), Kalmar FF (b), Djurgården (b), Öster (h), Mjällby (b), IFK Norrköping (h).

ANNONS

Inför säsongen tippade jag att AIK skulle vinna allsvenskan före Malmö FF.

Vi har minst sagt några spännande omgångar framför oss och det är precis så som det ska vara när det är höst.

***

Vi har en omröstning på fotbollskanalen.se om vilket som är säsongens snyggaste mål i allsvenskan. Personligen tycker jag att Kennedy Igboananikes cykelspark mot Halmstad är snyggast hittills. Om Mattias Mete, Magnus Eriksson, Robin Söder och de andra spelarna som är nominerade hade fått välja vilket mål de helst hade gjort så tror jag svaret hade blivit Kennedys cykelspark.

***

På onsdag kommer beslut om en eventuell avstängning i allsvenskan för Aleksandar Prijovic efter det röda kortet i Svenska cupen. Jag pratade med en person från Disciplinnämnden och känslan är att Djurgårdens anfallare kommer att stängas av i några matcher, jag blir inte förvånad om han missar derbyt mot AIK. Inte bra för Dif om det blir så. Prijovic har varit ett lyft och assisten till Amadou Jawos 1-0-mål mot Malmö FF höll hög klass.

ANNONS

På tal om Malmö FF, när laget skulle göra ett guldryck vek spelarna ner sig totalt mot Djurgården. I nästa match väntar IFK Norrköping och jag blir inte förvånad om Filip Helander spelar från start då. Erik Johansson var inte helt lyckad mot Djurgården. Dessutom lär Simon Thern gå in från start.


Publicerad 2013-09-17 kl 17:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto