Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så går det i cupens kvartsfinaler

Sundbergs blogg

Helsingborg-Gais
En väldigt viktig match för HIF eftersom cupen är enda chansen till Europa. Hemmalaget har ett bättre lag och borde vinna, men om det ska bli en skräll i någon av kvartsfinalerna så är det här. Gais har imponerat på försäsongen och Helsingborg hade problem i en halvlek mot Syrianska. Tippar ändå på HIF.

Malmö FF-Brommapojkarna
Malmö ska ta sig vidare hemma mot BP, men då ska man veta att laget ser ut att få klara sig utan Ricardinho (underbensskada), Guillermo Molins (avstängd) och Markus Rosenberg (knäkänning och kan kanske spela). Svenska mästaren har ändå ett tillräckligt bra lag för att avancera. Kul match för BP:s nyförvärv Dardan Rexhepi som får möta sitt förra lag. Brommapojkarna har varit bra på försäsongen men här tror jag att det blir för svårt.

IFK Göteborg-Sirius
Sirius har gjort det väldigt bra hittills och har slått ut lag som Djurgården och Halmstad, men här tar cupresan slut. IFK Göteborg blir för svårt för nykomlingen i superettan. Det vore givetvis en jätteskräll om inte Blåvitt tar sig vidare till semifinal.

Annons

Elfsborg-Häcken
Den kvartsfinalen som är mest öppen. Häcken har varit bra på försäsongen och firma Simon Gustafson/Moestafa El Kabir imponerar. Men nu ska laget åka till Borås och det är inte helt enkelt.  Där har lagen spelat mot varandra på försäsongen och då blev det 1-1. Elfsborg är svårbesegrat, har fördel av hemmaplan och kan mycket väl ta sig vidare till semifinal. Viktig match för båda klubbarna som vill ut i Europa. Svårtippat men jag tror att Elfsborg går till semi (kanske efter förlängning?)

Publicerad 2014-03-17 09:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto