Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mittbackarna som Hamrén borde ta ut

Erik Hamrén tog ut landslagstruppen som ska EM-kvala mot Montenegro och träningsspela mot Frankrike. Efter nio mål på nio matcher i Celtic kändes det givet att John Guidetti skulle komma med. Bra av Guidetti, och bra av Hamrén.

Dessutom kom Isaac Kiese-Thelin med och det är kul att de fina insatserna i Champions League och U21-landslaget belönas och han är en bättre nia än både Johan Elmander och Ola Toivonen. Men Guidetti borde gå före.

Två mittbackar ska in i truppen och Rasmus Bengtsson och Pontus Jansson borde ligga bra till. Bengtsson går starkt i Twente och gjorde bland annat mål i helgen. Och Jansson har fått speltid i Italien och det har gått väldigt bra.

Filip Helander och Erik Johansson är också aktuella. Helander har dock haft några tuffa matcher under den senaste tiden så det skulle förvåna om han blir uttagen.

Saknar Oscar Wendt i truppen. Han är given i den tyska trean Mönchengladbachs backlinje som bara har släppt in fem mål på tio matcher. Wendt borde gå före Pierre Bengtsson.

***

Håkan Ericson tog ut “det nya U21-landslaget” och det var kul att spelare som Kristoffer Peterson, Utrecht, och Adam Lundqvist, Elfsborg, kom med. Dessutom är Muamer Tankovic uttagen. Han har tackat nej flera gånger på grund av skada men ändå spelat i klubblaget Alkmaar. Det skulle förvåna om han tackar nej igen, då lär det bli väldigt svårt att få en plats i A-landslaget.

Publicerad 2014-11-03 kl 15:41

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons