Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Därför vill Man City förlänga med Guidetti

John Guidetti gör succé i Celtic, där han är på lån, och kallas redan Goaldetti och Goddetti. Nu uppger Goal att Manchester City vill förlänga med den svenske anfallaren. Logiskt att klubben vill det.

John Guidetti har varit i Manchester City sedan 2008 och under tiden har han varit utlånad till BP, Burnley, Feyenoord och Stoke. I Feyenoord blev det stor succé med 20 mål på 23 matcher. Därefter kom sjukdomen som höll honom borta länge. Manchester City har hela tiden trott på sin anfallare och lagt resurser på honom. I sommar går avtalet ut och det är klart att man inte vill att han går som Bosman utan man vill givetvis ha något tillbaka.

Därför tror jag att Manchester City säger till Guidetti att de vill förlänga kontraktet och kanske till och med lockar med en rejäl löneförhöjning. Anfallaren skriver på och sedan säljs han.

***

Nicklas Bärkroth är på väg till Helsingborg och det känns som en bra värvning. Mittfältaren gjorde tio assist i BP och det är bra gjort med tanke på att laget slutade sist i allsvenskan. HIF behöver värva spelare och Bärkroth förstärker högerkanten.

***

Pierre Bengtsson är nära en övergång till tyska Mainz. Vänsterbacken har fått ett kontraktsförslag och har även börjat jobba med agenten Ivan Benes som har bra kontakter i Tyskland. Byta danska ligan mot Bundesliga är givetvis ett bra steg och laget tränas av Kasper Hjulmand som Bengtsson hade som assisterande tränare i Nordsjälland. Mainz ligger på åttonde plats i den tyska ligan.

Publicerad 2014-11-12 kl 11:56

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons