Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Därför vill Man City förlänga med Guidetti

Sundbergs blogg

John Guidetti gör succé i Celtic, där han är på lån, och kallas redan Goaldetti och Goddetti. Nu uppger Goal att Manchester City vill förlänga med den svenske anfallaren. Logiskt att klubben vill det.

John Guidetti har varit i Manchester City sedan 2008 och under tiden har han varit utlånad till BP, Burnley, Feyenoord och Stoke. I Feyenoord blev det stor succé med 20 mål på 23 matcher. Därefter kom sjukdomen som höll honom borta länge. Manchester City har hela tiden trott på sin anfallare och lagt resurser på honom. I sommar går avtalet ut och det är klart att man inte vill att han går som Bosman utan man vill givetvis ha något tillbaka.

Därför tror jag att Manchester City säger till Guidetti att de vill förlänga kontraktet och kanske till och med lockar med en rejäl löneförhöjning. Anfallaren skriver på och sedan säljs han.

Annons

***

Nicklas Bärkroth är på väg till Helsingborg och det känns som en bra värvning. Mittfältaren gjorde tio assist i BP och det är bra gjort med tanke på att laget slutade sist i allsvenskan. HIF behöver värva spelare och Bärkroth förstärker högerkanten.

***

Pierre Bengtsson är nära en övergång till tyska Mainz. Vänsterbacken har fått ett kontraktsförslag och har även börjat jobba med agenten Ivan Benes som har bra kontakter i Tyskland. Byta danska ligan mot Bundesliga är givetvis ett bra steg och laget tränas av Kasper Hjulmand som Bengtsson hade som assisterande tränare i Nordsjälland. Mainz ligger på åttonde plats i den tyska ligan.

Publicerad 2014-11-12 11:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto