Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Härligt att se när det hettade till på träningen

Träningen var slut. John Guidettis lag hade precis förlorat med ett mål i spelet och fick se vinnarna fira genom att jubla, hålla om varandra som en ring och hoppa. Det blev för mycket för Guidetti som hade synpunkter och menade att det inte gått rätt till.

“Men du kunde väl för fan ge en signal om hur mycket som var kvar!” skrek han till scouten Peter Wettergren som var domare på träningen.

Sedan gick anfallaren vidare och tjafsade med Albin Ekdal, Erik Johansson, Sebastian Larsson och Mikael Lustig innan han lämnade planen.

En vinnarskalle. En dålig förlorare. Det var härligt att se och det märks att matchen mot Irland närmar sig.

Fredagens träning skulle ha varit lugn. Gissar att tanken med det var att laget körde ett intensivt pass under torsdagens stängda träning.

Men det var ändå ett högt tempo under spelet. Om man jämför med hur det såg ut under träningslägret i Båstad så har nivån trappats upp.

Vi fick se Victor Nilsson Lindelöf sätta en armbåge i ansiktet på Pontus Jansson, Albin Ekdal trycka ner John Guidetti i gräset och Zlatan Ibrahimovic skälla på Andreas Granqvist och Emil Forsberg.

Inget nytt att det delas ut smällar, men på fredagens träning var det lite mer gnabb än tidigare. Under de här två veckorna som EM-truppen har tränat och förberett sig så har vi sett en del tjuvnyp, framför allt har John Guidetti och Oscar Hiljemark fått en del stryk och det har ibland sett ut som att de har jagats av några av spelarna. Men än så länge har det inte spårat ur.

Att det smäller och att det tjafsas är bra. Så länge man inte går över gränsen. Spelarna vill visa att de ska ha en plats i startelvan och om det är så att man vet om att man kommer att sitta på bänken vill man givetvis visa att man har bra form och är redo om något skulle hända eller att man är det bästa alternativet när Erik Hamrén vill förändra och byta.

Det vi såg på fredagens träning var bra. Det visar att den första EM-matchen är nära och att spelarna är redo och vill vara med.

Publicerad 2016-06-10 kl 15:06

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons