Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Granskningen igång - nya uppgifter om rekordförsäljningen av Isak

I dag startade vår granskning (granskningen kommer ju pågå även efter måndagens Kalla fakta-program). 10:30 drog det igång med klippet där Kingsley Sarfo kör bil utan körkort. Vi var på plats vid Swedbank Stadion ett par gånger och såg när han körde sin bil.

MFF gick ut och sa att Sarfo har ett utländskt körkort, något som, enligt Marie Strand, inte stämmer. När Kingsley Sarfo kom till Sverige 2013 bodde han hemma hos Marie Strand fram till han flyttade till Sirius och Uppsala. Och det är med Marie Strand som Sarfo övningskör med.

Innan Sarfo köpte sin bil hyrde hans agent en bil till honom. När vi frågade MFF-stjärnan om det sa han att det stämmer men att han haft en chaufför.

På måndag sänds Kalla fakta-programmet som heter: Fotbollssyndikatet. Agenter, spelarkapningar, rekordaffärer, matchfixning och annat är med i programmet.

Nu är nyhetsarbetet igång och det kommer mer. Mycket mer.

Under söndagen kommer det fler nyheter. Bland annat nya uppgifter om Alexander Isaks rekordaffär. Här på Fotbollskanalen kommer ni hela tiden kunna ta del av de senaste nyheterna och uppdateringarna.

Tips på saker i ämnet tas gärna emot på:

Twitter: @A_Sundberg

Mejl: andreas.sundberg@tv4.se

Publicerad 2017-09-30 kl 22:53

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons