Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gomes petar Wiese i Hoffenheim

Adam Nilssons Tysklandsblogg

Transferfönstret i Tyskland har stängt. Den sista dagen blev ingen hungrig historia. De flesta klubbarna behöll sina plånböcker i fickorna och valde att satsa på det spelarmaterial som man sedan tidigare förfogar över.

Den mest namnkunniga värvningen gjorde Hoffenheim som tog in målvakten Heurelho Gomes på lån från Tottenham. Den tidigare landslagsmålvakten Tim Wiese har inte imponerat sedan han skrev på för Hoffenheim under sommaren och nu ser det ut som om hans tid som förstemålvakt i laget är över.

Freiburg värvade den offensive mittfältaren Hendrick Zuck från Kaiserslautern. Den 22-årige tysken har gjort fyra mål på 18 insatser i 2. Bundesliga och får nog främst ses som en bänkvärmare under den närmaste framtiden i sin nya klubb.

För Bundesligajumbon Greuter Fürth var det en sista chans att göra något åt tabellsituationen. Två nyförvärv hann klubben med i mittfältarna Florian Trinks och Jozsef Varga. Ryktena gör gällande att tränaren Mike Büskens sitter löst, frågan är om mittfältarna kan hjälpa Büskens att behålla sitt jobb.

Annons

VfB Stuttgart släppte Zdravko Kuzmanovic till Inter och tog i sin tur in den rumänske landslagsspelaren Maxim Alexandru. Mycket tyder på att klubben gått plus-minus-noll på transferssummorna men att lönekostnaden för Alexandru är betydligt längre än den Kuzmanovic hade.

Övriga affärer under transferfönstrets sista dag:

  • Somen Tchoyi (kontraktslös) till FC Augsburg
  • Felicio Brown Forbes (FC Nürnberg) till FSV Frankfurt
  • Muhammed Ildiz (Rapid Wien) till FC Nürnberg
  • Mateusz Klich (VfL Wolfsburg) till PEC Zwolle
  • Paul Scharner (Hamburger SV) till Wigan Athletic
Publicerad 2013-01-31 20:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto