Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Glad midsommar!

Adam Nilssons Tysklandsblogg

Tillbaka i Sverige som hastigast för midsommarfirande. KLM gjorde sitt jobb och tog mig från München till Stockholm via Amsterdam trots att jag saknade pass. Det löste sig ändå till min stora glädje. Nu är det Stockholms skärgård som gäller för midsommarfirande och sedan huvudstaden fram till tisdagen innan jag beger mig tillbaka till Regensburg för en sista månad i Tyskland.

Efter cirka sex månader, 78 inlägg och ett gäng antal besökare från världens alla hörn har ni märkt att jag gått på någon sorts sommarpaus. Så kommer det att fortsätta till viss del under de kommande veckorna även om jag kommer att skriva något inlägg eller två per vecka kring vad som sker inom tysk fotboll!

Dagens stora nyhet är att Mainz-anfallaren Adam Szalai ser ut att lämna klubben för nya äventyr hos Schalke 04 där han kommer att konkurrera med Klaas-Jan Huntelaar om platsen i anfallet hos Bundesligafyran.

Nåväl! Jag vill önska er alla en glad midsommar och en fortsatt trevlig sommar!

Annons
Publicerad 2013-06-21 10:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto