Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ishak får lämna Köln, Adidas besvikna på Bayern

Tyska fotbollsnyheter från de senaste dagarna:

Ingen Santa Cruz till Hamburg

Anfallaren Roque Santa Cruz har varit en av spelarna på Hamburgs önskelista. Efter att ha bett om betänketid har nu Santa Cruz tackat nej till en flytt till norra Tyskland och blir kvar i spanska Malaga. HSV-sportchefen Oliver Kreuzer bekräftar att spelaren via sin agent har tackat nej till en flytt.

Dortmund nära att värva Aubameyang

Efter Sokratis ser nu ut BVB ut att göra klart med sitt andra nyförvärv för sommaren. Saint-Etiennes anfallare Pierre-Emerick Aubameyang är enligt Bild överens med klubben och kommer att presenteras officiellt inom kort. Den 24-årige anfallaren har stått för 37 mål på 87 matcher för Saint-Etienne.

Götze bär Nike – Adidas besvikna

Inför pompa och ståt presenterades Mario Götze igår som en Bayern München-spelare. Presskonferensen handlade i stort om Götzes tankar kring flytten och vad han såg fram emot i sina nya klubb. Vad han dock hade glömt bort är att Bayerns tröjsponsor och delägare – Adidas – hade koll på vad som pågick. Så när Götze stod och visade upp sin kommande lagtröja med nummer 19 bar han samtidigt en tröja med ett stort Nike-märke, något som inte gillades av Adidas. Bayern bad om ursäkt och klagade på “kaos”. Klumpigt? En aning.

Ishak får lämna Köln

Den svenske anfallaren Mikael Ishak har det varit tyst om ett tag. Under våren var han utlånad till FC St. Gallen och nu får han se sig om efter en ny klubb. Köln har nämligen gjort klart att han inte behöver träna med klubben, därmed kan hitta en ny klubb istället.

Publicerad 2013-07-03 kl 17:46

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons